Knižní soutěž

 SOUTĚŽ

Švédský způsob života - každý z nás už o něm určitě slyšel. Ne nadarmo se Švédsko umísťuje v první desítce nejšťastnějších národů na světě. Jejich život je vyrovnaný, vyvážený, klidný a šťastný.

Lagom (čti "lá-gam") je filozofie.


Filozofie, která znamená něco jako "ani málo, ani moc" - prostě rovnováhu.


Pojďme se od nich trochu toho jejich štěstí naučit!


Tato kniha se spoustou krásných fotek se dotýká všech životních oblastí jak již napovídá obsah: čas, domov, duše a další. Vysvětlí vám, že rovnováhu je potřeba hledat ve všech oblastech. Zjistíte, jak si místní obyvatelé dokáží užít pauzy v práci zvané fika, dostanete pár tipů jak neplýtvat potravinami, obsaženo je i pár receptů, dozvíte se že je potřeba udržovat se v kondici a jak na to, dostanete tip, že je fajn mít kousek přírody i doma, a že rozhodně se musíte zachumlat večer do teplých dek a dát si k tomu nějaký horký nápoj.


Kniha je čtivá, s krásnými fotkami, výborný tip pro lidi, které přitahují tyto zahraniční filozofie, a kterým by se hodilo trochu zklidnit život :)


Nakladatelství @nakladatelstvianag, které knihu vydalo, mi pro vás jeden výtisk věnovalo do soutěže. A nebyla by to rovnováha bez měkkého polštářku z mé DIY dílny a svíčky z @ikea_cesko, vždyť toto vše k sobě patří :)






Soutěžit můžete, když dáte like buď mému příspěvku na instagramu, nebo


zde a do kommentu napíšete, co pro vás znamená "lagom" stačí jedním slovem.


Losovat budu 5.12.


@nakladatelstvianag #anag #lagom #rovnovaha #kniha #knihajelaska❤️ #cteni #knihomol #darek #giveaway #soutez #soutěž #čtení #reading #books #christmasiscoming #vanoceseblizi 

Komentáře

Oblíbené příspěvky