Pár fotek od nás

U ostatních vídávám krásné fotky z vašich domovů...tak jsem se rozhodla taky přispět fotkami našeho obýváčku. Máme ho celý takový otevřený, je do něj vstup z chodby a z něj do kuchyně.


Loni jsme si udělali radost sérií Hemnes z Ikey, zatím máme komodu, TV stolek a velkou knihovnu, další kousky postupně přikoupíme. Krásně se nám tento nábytek hodí z částečně šedé barvě na stěnách. Jednu stěnu máme zelenou.


U vstupu do kuchyně mám nyní novou dracenu, snad tahle vydrží, minulá již byla zřejmě z obchodu nakažená nějaká potvůrkou, takže mi z ní zbyl pouze jeden výhonek. Největší prostor v obýváku nám zabírá místo na sezení :) Máme dvojsedačku, trojsedačku a křeslo. Nyní jsme ve fázi šití bílých potahů, začala se mi tato barva líbit, hlavně v možnosti kombinování s různými doplňky. Komoda s doplňky a velkou lucernou. Od včerejška je na ní ještě nová aromalampa z manufaktury v krásné bílé barvě.


Vedle křesla máme sedací vak, ušitý podle střihu z Burdy. Tento je podle většího střihu pro dospělé. Kuličky uvnitř mají tu výhodu, že hřejí, takže je v něm úžasné posezení. Přežil i zátěžové testy dětí. V jídelním koutě máme hodně starý stůl, který by zasloužil nějakou tu opravu. Výhoda je, že se dá rozložit, a pak je z něj opravdu velký stůl pro spoustu osob. 

To je zatím vše od nás :) více v dalších příspěvcích.

Samozřejmě budu ráda za případně nápady, náměty a inspirace, týkající se našeho domova.





Komentáře

  1. Sedací pytle jsou supr, taky jsme měli.... sloužil do roztrhání:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :)

Oblíbené příspěvky