Návod na lapač snů

Zaujal mne lapač snů. A vzhledem k výskytu spousty divných snů, jsem se rozhodla si jeden vyrobit.

Základní problém bylo sehnat kruh - Obi, Baumax, nic takového nenabízeli. Zvítězila klasická švadlenka a kruh na vypínání na křížkovou výšivku (dostanete tak vlastně 2 kruhy - jeden je potřeba upravit, odřezat kousek a případně natavit plast a spojit) cena za tyto 2 ks plastového kruhu 49 Kč. Plastový je i lehčí, např. oproti dřevěnému.
Zároveň jsem koupila klubku perlovky, kterou jsem následně začala kruh omotávat - je to takový ten uzlíkový styl, jako když se pletou jisté náramky přátelství. Toto byla také ta nejtěžší práce.


Pak došlo na vyplétání, já použila opět perlovku. Někdo dává doprostřed výpletu korálek, někdo ne, kolem lapačů se vede spousta debat a diskuzí, já doufám, že můj bude fungovat i tak :)



Po vypletení jsem si nachystala peříčka a  korálky na pokračování.

A pak už jen zdobila.


Zde je  výsledek, nezdobila jsem moc bohatě, jen tak decentně. Důležité je zavěsit jej do volného prostoru blízko postele, aby zvládl pochytat a zničit všechny zlé sny.

Komentáře

  1. Ten je úžasný!!! Tak snad už se ti zdají jen samé krásné sny, měj se fajn, Klárka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klárko, je to lepší...kolem lapačů je spousta pověr, například to, že nejlépe funguje darovaný :) hezké těšení se na svátky..

      Vymazat
  2. Odborný lékař to vyléčí, říká se mu psychiatr!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně už vím, kde že to trávíte tolik času :) tak ať vás konečně vyléčí :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :)

Oblíbené příspěvky