Giveaway

Má druhá Giveaway je tu!

Považujte ji za takovou novoroční...nebo prostě je jen pro radost! Já jsem tu s vámi osobně moc ráda, moc ráda sleduji příspěvky na vašem blogu (už jich sleduji cca 100...dá to docela fušku přijít z práce a všechny prolistovat..ale je to velký relax a inspirace :))

Rozhodně mám na čem pracovat...

Podmínkou pro přihlášení je pouze dát sledovat mou stránku na blogspotu nebo dát like mé stránce na FB a napsat mi do komentáře, jaké novinky ve svém obydlí nyní chystáte (může to být změna dekorace, změna textilií...cokoli).

Za odměnu na vás čeká tento skládací snídaňový stoleček Klipsk z Ikea :) Kromě postele se dá výborně využít i na sedačce u televize.


Přihlásit se můžete do 20.1.2016!

Komentáře

  1. :-) zmeny? meníme teraz deťom izbu (treba prispôsobiť ich veku) a trošku upravujem kuchyňu, ktorá ešte stále nie je podľa mojich predstáv :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, bude někdy vůbec něco podle našich představ :)? já bych doma pořád něco předělávala...

      Vymazat
  2. Ahojky... Rada se zucastnim tve giveaway..

    Mas tady na webu moc pekne fotky, je videt, ze te domacnost bavi... Vyhrajes si s kazdou malickosti...

    U nas se chysta velka zmena, budeme kupovat novou postel a velkou satni skrin a trosku se to tady prehaze, chci vic svetla v mistnosti..

    Zvazuji i koupi par kyticek, vzhledem k tomu, ze mi zatim kazda umrela, tak je chci mit vic na ocich...

    Co se tyka dekoraci, zatim jsem uklidila ty vanocni, ale zimni jsem si jeste nechala....To az tak v breznu, dame jarni a velikonocni... Uz ted sbiram bila vyfoukla vajicka, abych si mohla udelat nejakou novou dekoraci...Vetsinou je natru akrylovkama popripade temperkama... Ono podle navodu se da udelat cokoliv... Jen clovek musi trosku chtit..

    Tento snidanovy set se rozhodne hodi i do obyvaciho pokoje... pohodicka na sedacce, u filmu.. zadne natahovani na stul..Co vic si clovek muze prat...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kytičky doporučuji...u mě se jim zalíbilo a množí se, kupuji většinou ale ty, co nepotřebují moc péče :)

      Vymazat
    2. No ono je to se mnou slozitejsi... Potrebovala bych poradit, ktere si koupit... a jeste nejlepsi by bylo, kdybych mela ty mluvici :-D Stacilo by jen: Zalej nas...Veru...zalej nas :-D

      Vymazat
  3. sleduji jako caty.
    nooo změn moc dělat nemohu jakožto bydlím stále s rodiči :D ale ráda bych nové cute povlečení na postel :D.
    a stoleček je boží, moc by se mi zrovna hodil do postele :D
    lindik1@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když já bydlela s rodiči..hrozně jsem se těšila, jak si jednou bydlení zařídím, a listovala jsem katalogy Ikea :)

      Vymazat
  4. Sleduji na facebooku jako Irenka Slováková
    Stoleček je pěkný. Plánuji si vymalovat pokoj.

    OdpovědětVymazat
  5. Trochu měníme ložnici a kousek který si letos určitě pořídíme budou Ikeácké závěsy, dumáme akorát nad vzorem, jsem v tomto velmi nerozhodná :-) Sleduji tě na FB pod jménem Klára Komrsová, k.komrsova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ikeácké závěsy mám také, jen černé, do ložnice na klidný spánek nejsou špatné, ale určitě si vem nějaké veselejší než já :)

      Vymazat
  6. Já si letos o prázdninách budu malovat pokoj a s tím souvisí i hodně zmeň,bude to spíše přemísťování nábytku :)Ale jelikož jsem oběvila Pepco (ano brzo :D), tak budu nakupovat do pokojíčku různé serepetičky :D

    GFC- Rozálie Metelková
    FB-Rose Metelková

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pepco to je útok na peněženku! taky ho u nás ve městě máme a je tam opravdu co nakupovat a za pár kaček :) A skvělý je i Kik..

      Vymazat
  7. Sleduju zatím na facebooku jako Radka Majchráková, zde ti dám jak budu na počítači :)
    Doma momentálně asi nic, jen koberec by chtěl v pokoji vyměnit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo koberec jsem také vyměnila loni..za krásně zelený :)

      Vymazat
  8. Sleduji přes GFC jako Kateřina L.
    Momentálně s příletem hledáme nové bydlení :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sleduji na FB jako Veronika Červená.
    V pokoji žádnou změnu zatím neplánuji, ale pořád tam čeká jedna stěna na vymalování. K asistenci si asi přizvu bratrance a sestřenice, aby tam zanechali od sebe obrázek, i když jsou ještě maloučcí. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ahooj,

    sleduji přes Google + jako Kača Val a na FB Kača Val :)
    kaca.val.1996@seznam.cz
    Já teda bydlím ještě s rodiči a myslím, že ještě nějakou dobu budu :D :) Můj taťka je povoláním architekt a designér, takže předěláváme doma pořád něco :D Na jaře si budu předělvávat svůj pokoj. Chci celý sladit do minimalismu a do bílé barvy, kterou miluju. Buud v podstatě předělávat, vše :) Chci si vymalovat a konečně po tolika letech vyměnit nábytek. Samozřejmě dekorace nesmí chybět :) Já moc na nějaké serepetičky nejsem, ale jakmile navštívím Kik, nebo další takové řetězce, tak se neudržím a vždy něco nakoupím :D :)
    A tento snídaňový stoleček by se mi skvěle hodil. Vždycky chci přítele překvapit ráno snídaní, ale musím ho volat do kuchyně a to se mu zrovna 2 stávat chudákovi nechce :D Tak by to měl přímo pod nos :) Jinak by na tom byly i moc pěkné fotky na instagram :D :)

    OdpovědětVymazat
  11. Změny chystám v dětském pokoji. Vymalovat, koupit nábytek a doplnky tak,aby se to líbilo hlavně dětem. A celkově ještě nejsme úplně zabydlení, takže další změny určitě budou.
    Sleduji jako Lenca, FB jako Lenka Klimova.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Tak ten vypadá úžasně! Doteď jsem si nevěděla rady, jak se nějak pohodlně usadit s něčím v posteli, ale pořídit si takový stoleček mě vůbec nenapadlo :D A to držadlo na čtečku je taky super praktický nápad :) Jinak co se týče bydlení, tak v nejbližší době plánujeme kupovat akorát novou televizi + stoleček pod ní a novou klec pro králíčka, jestli se to dá počítat :D A v nejbližších měsících taky dojde snad na ledničku! :)

    GFC : Jeanette
    FB : Žaneta Kovářová
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. FB: Teruš Černá
    Chtěla bych novou postel, nějaké změny v nedávné době jsem už provedla. :D :)
    E-mail: Te-ri-nka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. FB Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Zatím žádné změny neplánujeme :)

    OdpovědětVymazat
  15. FB Mirka Škampová
    Mám vplánu zmn´ěnit vše v mém pokoji - od nábytku po dekorace, ale je to u mě trochu složitější - musí to být bezbariérové a musí se mi tam vejít všechny stroje na cvičení, což bude konečný výsledek tak jako tak kazit :(
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirus, vsechno jde :) treba by jsi to mohla oddelit posuvnou japonskou stenou :)

      Vymazat
  16. Ahoj, super súťaž! Ja mám zatiaľ len vlastnú izbu a nejaké výrazné zmeny teraz neplánujem, možno v lete malovať. Ale pred nedávnom som si kúpila novú komodu, lebo už som nemala kam dávať všetky tie moje veci :D. Tak snáď už sa budem krotiť, lebo som ju hneď celú zaplnila a už by som to naozaj nemala kam dať. Alebo by som sa mala dať na preriedenie skríň? :)
    sledujem FB ako Ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja tridim porad neco...zlate pravidlo: co 2 roky neobleces, pryc s tim :)

      Vymazat
  17. sledujem FB: Lucia Balintová
    lucinkabalintova@gmail.com
    Ja sa chystám kúpiť si nové obrazy do izby a veľkú zmenu som robila minulého roku (maľovali sme, kúpila som nový koberec a nové doplnky do izby). :)

    OdpovědětVymazat
  18. Už se těším na jaro, jak vymalujeme, pořídím nějaké nové kousky a vše pěkně přeskládáme :)
    FB: Andrea Lekešová
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Můj obýváček se konečně dočkal změny. Z růžovžch zdí se staly šedé a na jedné straně zdi mám nově nalepenou tapetu květin. Moc se mi to líbí. Ještě chystám dokoupit nějaké dekorace, ať si to tam zútulním. Nechtěla bys napsat nějaký článek na téma dekorace v pokoji nebo něco takového? :) email: terezalabajova@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seda frci...jjj.Ja mam rada jednoduchost a svicky :) neco asi napisu..

      Vymazat
  20. Ahoj,

    blog sleduji jako Marťa Marešová a mail je martinamaresova8@gmail.com . Ve svém bytě zatím bohužel nic, ale v pokoji mě čeká nějaké vylepšení stěny, protože je moc bílá, tak se chystám do IKEA pro samolepky s motýlky. Jinak na intru jsme si nalepily bristké vlaječky. ☺

    OdpovědětVymazat
  21. Sleduji na FB. Chtěla bych vybrat nějaký lustr, nebo tak něco, ze stropu trčí jen drát se žárovkou. Nevypadá to moc hezky. A zvažuju nějaký jídelní stolek (jaká to náhoda). philosoraptorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zarovka..to bude tzv. industrialni styl, ne? :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za váš komentář :)

Oblíbené příspěvky