Život vám posílá co potřebujete...

...ne to co chcete :)

Letos se všem tak trochu plácám :) někdy vám prostě život nadělí stopku, abyste se mohli rozhlédnout a pokračovat dále.

Minulý týden jsme si udělali krásný prodloužený víkend v Čechách, pokud hledáte klidné ubytování určitě doporučuji Andělský dvůr ve Světcích, který nabízí skvělé ubytování, i pro velké rodiny, večer si sami načepujete pivo, dáte vínko, vše zapíšete na papír a na koci pobytu vyúčtujete, prostě svoboda :) pokoje krásné, krajina okolo nádherná :)




V rámci tohoto víkendu jsem potkala osobu, která v současné době prochází stejným osudem jako já :) bylo to setkání se spřízněnou duší, ale s jiným náhledem na danou věc. V našem případě konkrétně pobyt na úřadu práce po 17 a 20 letech v zaměstnání :) Určitě mi to trochu pomohlo získat na věc jiný pohled. Pravdou je, že v dnešní době hledat nové zaměstnání není záviděníhodná činnost. Personalisti mají zvláštní praktiky, které už se ani nesnažím pochopit, nekomunikace vládne světem a nějaká lidkost asi taky postupně upadá. A stát raději zaplatí peníze těm, co nikdy nepracovali, než těm co poctivě x let odváděli daně, víme, že :)

Zjistila jsem, že existuje spousta lidí, kteří se prostě jednoho dne seberou, odstěhují se z velkoměsta na vesnici, kde koupí obrovské stavení (musím říci, že v oblasti Jindřichova Hradce snad malá stavení ani neexistují :)), začne žít méně konzumním životem a hledají štěstí mezi sebou. Pozitivní nálady a klidu jsme v těchto končinách, díky nim, našli opravdu spousty.

Buďte milí, buďte laskaví, můžete tím být někomu inspirací :)

Pokud tyto řádky čte někdo s podobným osudem, držím pěsti pro štěstí :)

V tomto kraji je krásně...pro ilustraci, pár fotek níže :)




Zámek Červená Lhota






Zámek Jindřichův Hradec

Užívejte začátek podzimu :)

Komentáře

Oblíbené příspěvky