sobota 17. února 2018

Dezert

Nepotrpím si moc na sladké.

Buchty se snažím dělat zdravé a méně sladké, například mrkvové šátečky dělám úplně bez cukru a beru je spíše jako takovou sladkou snídani, než jako dezert.

Valentýn mě inspiroval k tomu vytvořit přece jen nějaký ten dezert.

V Lidlu jsem koupila pytlík mražené lesní směsi, koupila tvaroh, ten smíchala s agávovým sirupem, který mi zbyl z nějakého pečení, nadrtila různé druhy sušenek a to navrstvila do sklenic a bylo hotovo.

Nemám ani čistě pohárové sklenice - ale tyto na víno z Ikey se dají použít krásně úplně na všechno.




1 komentář:

  1. Mňam, vypadá to skvěle! To zdravé pečení chválím, taky jsem spíš na téhle straně. :) Poslední dobou peču už skoro jen ze špaldové nebo celozrnné mouky, případně aspoň půl na půl s bílou a sladím taky míň a spíš pomocí různých přírodních sirupů. :) A chutná nám úplně stejně. :) Tvaroh a ovoce je vždycky super kombinace! :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář :)